eShop       LOGIN  
 
 


~ 12.04.2008
ANCOM - Portabilitate...
[Citeste]


~ 21.10.2008
Portabilitate - MapamondCALL...
[Citeste]
Mapamond Call


MapamondCall News Flash
Astazi, 16 aprilie 2008, la sediul ANRCTI, a avut loc o ?ntrunire a reprezentantilor ANRCTI si ai UTI Systems cu operatorii  de servicii de telefonie fixa si mobila, ?n scopul informarii acestora cu privire la finalizarea proiectului de realizare a bazei de date centralizate pentru portabilitatea numerelor. Cu aceasta ocazie s-a stabilit calendarul de lucru pentru perioada ramasa p?na la implementarea efectiva a portabilitatii numerelor ?n data de 21 octombrie 2008.                                                                       

Furnizorii au fost informati ca, din data de 5 mai 2008, sunt invitati sa participe la testarea bazei de date, at?t prin interfata grafica, c?t si prin interfata automata cu baza de date. Testele se vor desfasura ?n perioada 5 - 31 mai 2008, data acordarii acceptantei functionarii bazei de date. Pentru prezentarea procedurii de testare, ?n data de 5 mai 2008, reprezentanti ai ANRCTI si ai UTI vor organiza o sesiune de training dedicata reprezentantilor operatorilor. Trainingul va avea loc la sediul central al ANRCTI                                                                                     

Pentru implementarea cu succes a portabilitatii numerelor, ?n perioada 31 mai ? 1 octombrie 2008 se va desfasura o serie de teste de interoperabilitate a bazei de date centralizate cu sistemele IT proprii furnizorilor, teste care se vor desfasura cu sprijinul UTI Systems pentru ca, ?n data de 21 octombrie 2008, serviciul de portabilitate a numerelor sa fie accesibil tuturor utilizatorilor de servicii de telefonie fixa si mobila                                                                   

Baza de date a fost realizata ?n cadrul proiectului PHARE ?Asistenta pentru ANRC ?n vederea implementarii bazei de date centralizate pentru portabilitatea numerelor?, proiect de achizitii finantat ?n proportie de 75% de Uniunea Europeana prin programul PHARE 2005 ? ?Facilitati pentru actiuni speciale? si de catre ANRCTI (25%).                                               

MapamondCall News Flash

Incepand din 21 octombrie, serviciul de portabilitate a numerelor de telefon este disponibil in reteaua MapamondCall, conform reglementarilor in vigoare. Serviciul de portabilitate permite utilizatorilor sa isi pastreze numarul de telefon in cazul schimbarii furnizorului de servicii de telefonie.
Daca pana acum erati reticenti la a schimba reteaua de telefonie tocmai pentru a nu pierde numarul de telefon si astfel si contactul cu persoanele dragi, de acum incolo puteti profita de ofertele atractive si inovatoare ale companiei Iristel in defavoarea unor retele traditionale, perimate.

Aceasta schimbare in domeniu vine mai ales in ajutorul firmelor care pana acum erau fortate sa plateasca facturi uriase la telefon doar pentru a nu pierde contactul cu potentialii clienti si colaboratori. Procesul de portabilitate nu este unul greoi pentru consumator, dimpotriva, trebuie doar sa solicitati acest lucru noului furnizor de telefonie si in decurs de 10 zile schimbarea va fi efectuata.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la 0800 780780.Home         |         FAQ         |         Contract Cadru         |         Solutionare Reclamatii         |         Buy Online         |         Login         |         Contact
Copyright 2015. Vitanic Ro SRL. All rights reserved.